Reparatii acoperis Brasov

Reparatii acoperis Brasov

Brasov este unul dintre cele mai mari municipii din Romania, mandrindu-se cu centrul istoric unde se pune accentul pe restaurarea si pastrarea originalitatii cladirilor construte incepand din secolul XVI in stil baroc,  rococo vienez, neorenascentist sau neobaro.

Astfel orice lucrare de reparatie sau reconstructie este supusa unor reguli stricte si unor standarde riguroase. 

Ne mandrim cu numeroase lucrari efectuate unor cladiri semnificative, cu clienti multumiti si un rezultat trainic, incepand chiar cu cladirea Prefecturii Brasov.

BGI COMPANY SERV va ofera servicii la cele mai bune preturi. Prestarea serviciilor consta in : reparare acoperis, montaj acoperis, montaj sisteme pluviale (jgheaburi, burlane), intretinerea sistemelor pluviale (jgheaburi, burlane), montare parazapezi, curatarea si intretinerea cosurilor de fum cat si alte servicii la cerere: tinichigerie, dulgherie, reparații, vopsitorii, hidroizolații, termoizolații, inlocuirea capriorilor, montarea de tigla, schimbarea invelitorilor, asigurand un acoperis functional si de calitate.

La cerera clientilor se pot realiza cosuri de fum pentru centrale termice, realizate din inox si izolate cu vata bazaltica.

Se mai pot realiza cosuri pentru hote de bucatarie, cosuri pentru hote industriale, evacuari pentru hote, evacuari pentru sisteme de ventilatie

Hornul sau cosul de fum este unul dintre elementele cele mai vechi ale unei case, indiferent din ce este construita aceasta. Cosul poate fi construit din tabla, beton, caramida sau din diferite profile ceramice. Acesta porneste de la evacuarea fumului sau gazelor arse din soba si ajunge pana deasupra acoperisului.

Reparatie acoperis Prefectura Brașov

Acoperiș cu tigla solzi tondach Bserica Sf. Treime str. Gh. Baritiu

 +40 743 350 493  Share
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.